L’esperança que Catalunya sigui una comunitat en pau després de les eleccions del 21 D – Xarxacom
L’esperança que Catalunya sigui una comunitat en pau després de les eleccions del 21 D

L’esperança que Catalunya sigui una comunitat en pau després de les eleccions del 21 D

El 21 de desembre serà sense cap dubte, una de les dates més importants en la història moderna de Catalunya, i és que es tracta d’una data en la qual molts catalans, i també espanyols, han posat les seves esperances, ja que amb aquestes eleccions s’espera pau.
Els catalans estan acostumats a viure tranquils, i és que històricament han estat una comunitat on solen preocupar cada qui de les seves obligacions, i no busquen crear problemes, per això quan tenen algun en relació amb la seguretat, busquen a serrallers.
Amb l’ajuda dels serrallers experts, els catalans se senten tranquils, ja que estan confiats que aquests professionals faran que les seves propietats estiguin ben protegides, i així amb tota la seva vida, per això és que en aquesta situació política que es viu, molts catalans estan incòmodes.
És cert que aquesta problemàtica la van iniciar precisament els catalans, però això no vol dir que es tracti d’una situació que desitgin els catalans, i és que encara que la majoria vulgui una independència, la veritat és que tampoc volen estar en aquesta situació.
Els catalans d’avui en dia viuen angoixats davant la situació d’incertesa política que es viu a la comunitat, per això, el president espanyol, Mariano Rajoy, creu que la celebració de les eleccions del 21 de desembre farà que els catalans se sentin en pau .
En aquestes eleccions del 21 de desembre es té posada molta esperança, i és que de tot el procés transcórrer en normalitat, s’espera llavors que amb el nou govern català, es pugui tenir una sortida a aquesta crisi política de la millor manera possible.

Els catalans sempre donen exemple de civisme

El civisme és una de les majors característiques que pro sempre han definit els catalans, de manera que s’espera que per a aquest 21 de desembre la participació dels catalans en les eleccions sigui massiva.
És molt important la participació dels ciutadans catalans es manifesti, ja que només d’aquesta manera es exercirà la seva voluntat, ia més es tindrà la possibilitat d’un nou començament en la història política d’aquesta comunitat autònoma,
I és que una de les coses més importants és recuperar l’autonomia, ja que gràcies a aquesta Catalunya ha estat una comunitat destacada en tot sentit, i el que s’espera és que així segueixi sent, per això és de gran importància que la normalitat en la política a Catalunya es restitueixi.
S’espera que per a aquestes eleccions la participació sigui massiva i que a més tot transcorri amb normalitat, i és que aquesta seria la major mostra que civisme que poden donar els catalans davant del món, ja que es demostraria que abans de res, Catalunya és una comunitat de pau.
Les eleccions són una llum que es reveli el que serà la reconstrucció de la política a Catalunya, i és que es té clar que hi ha molt camí per recórrer perquè Catalunya pugui ser la mateixa d’abans de tot aquest embolic.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *